Få Virksomhedsrådgivning fra et væld af erfarne virksomhedskonsulenter fra KGN

Få Virksomhedsrådgivning fra et væld af erfarne virksomhedskonsulenter fra KGN

Hver eneste dag får tusindvis af virksomheder hjælp og virksomhedsrådgivning fra et væld af dygtige virksomhedskonsulenter. En virksomhedskonsulent kan rådgive jer i spørgsmål om eksempelvis strategi og organisationsudvikling eller fremtiden og forandringer i markedet.

Vores rådgivning er konkret og tager et pragmatisk udgangspunkt i jeres virkelighed, og det har i to årtier skabt gode resultater for de små og store virksomheder, vi har hjulpet gennem tiden. Vi kommer med værktøjskassen fuld af viden og erfaring, som bliver omsat til forandringer og fremgang i din virksomhed.

Vores virksomhedskonsulenter formår at se hele vejen rundt om din virksomhed, lige som de kigger ind i det allerinderste af kerneforretningen. Det betyder, at du ikke altid præcist får, hvad du efterspørger fra os. Til gengæld får du præcist, hvad du har brug for.

Vi udfordrer verdensopfattelser

Et forløb med os starter blødt, hvor vi forholder os høflige, lyttende og forstående. Forløbet bliver hårdere på det tidspunkt i processen, hvor vi udfordrer jer og jeres metoder med kritiske spørgsmål og blikke. Her kan vi virke både hårde og respektløse, men vi forsikrer, at vi handler med et kærligt hjerte og med jeres interesser for øje. Det er nemlig vigtigt, vi får skubbet lidt til jer og jeres verdensopfattelse, hvis vi skal løse jeres udfordringer.

En virksomhedskonsulent kan hjælpe med mange typer af opgaver – fra de helt teoretiske til de helt konkrete. Hos KGN  hjælper vi blandt andet med:

At stille skarpt på ønsket adfærd i virksomheden. Det vil sige, at vi sammen finder frem til, hvor virksomheden skal hen – og hvordan vi efterfølgende kommer derhen. Vi ser på den adfærd, der står i vejen for at komme i mål, og dén, der får os derhen.

At udbrede ledelseskraften i virksomheder. Det kan ske gennem omstruktureringer, coaching, teamudvikling, lederuddannelse og lignende.

At analysere, skabe og implementere fremtidens strategier og forretningsmodeller.

Det kan måske virke som opgaver, I sagtens ville kunne løse internt eller ved en nyansættelse, men vi har som virksomhedskonsulenter nogle klare fordele, der rækker udover forpligtelser, omkostninger og personalejura i en ansættelse. Vi kan blandt andet tilbyde:

Nye perspektiver på din virksomhed, som I måske ikke nødvendigvis selv ser som interne.

At du får direkte besked. Vi siger vores mening uden omsvøb, og vi er på ingen måder hæmmet af hierarki og ambitioner internt i organisationen. Tværtimod er det et adelsmærke for os at modsige magten, når den trænger til at blive modsagt – selvsagt på ordentlig vis.

Mange års erfaring med lige netop de nye processer, du står overfor at skulle igennem.

Viden om Best Practice og idéer fra mange forskellige brancher.

Det er dig, der skal sætte kursen

Som virksomhedskonsulenter er det ikke vores opgave at lede eller ændre din virksomhed. Vores opgave er at stille skarpt på jeres udfordringer og problemstillinger. At skubbe til din adfærd. At ruste dig, så du selv kan skabe de ændringer, der skal til for at nå i mål. At skabe fremtidens strategi i samarbejde.

Vi er hos jer i en begrænset periode, og vi skal ikke være der længere end absolut nødvendigt – selvom vi nu nok skal få det hyggeligt. Derfor bruger vi også godt med energi på at ruste dig til tiden efter os, så du står så stærkt, du ikke har brug for os længere. Selvom vi naturligvis altid svarer, hvis du kalder – uanset om problemstillingerne er gamle eller nyopståede.

Et forløb med os som virksomhedskonsulenter er hverken floskelfuldt eller nytteløst. Når vi har været i din virksomhed, har I rent faktisk flyttet jer markant, når vi forlader jer igen. Det er dog ikke vores fortjeneste – det er jeres egen.

Et helhedseftersyn med KGN 

Vores konsulenthus har eksisteret siden 1996, mens vores erfaringer rækker endnu længere bagud – og favner bredere. Vi driver konsulentvirksomhed med fokus på konkrete resultater via grundighed, kreativitet, indgående viden til både virksomheder og brancher – og ikke mindst erfaringer fra vores mange år i markedet.

Lad os tage en snak

Interesseret? Så lad os tage en uforpligtende snak. Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig.

Kontaktformular

Kontakt os på tlf. +45 70231422, eller email kgn@kgn.dk, eller nedenstående Kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt, med henblik på en drøftelse af din sag.

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.