Udenlandsk statsborgerskab efter investering

Planlægger du at erhverve udenlandsk statsborgerskab efter investering? Der er en del lande i verden, der giver statsborgerskab til udlændinge, der er parate til at investere i deres økonomier, men hvilken mulighed er bedre: at blive statsborger i et caribisk land eller et EU-land? Eller søger du måske også i andre retninger? Vi er her for at hjælpe dig med at finde den optimale vej til udenlandsk statsborgerskab ved investering på baggrund af dine personlige præferencer og økonomiske muligheder.

Statsborgerskab ved investering er den proces, der resulterer i at opnå et udenlandsk identifikationsdokument og statsborgerskabsstatus, efter at du har investeret et vist beløb i værtsstatens økonomi.

De lande, der giver statsborgerskab ved investering anonymt og hurtigt, er listet nedenfor, og vi taler om de vestlige stater, der tilbyder prestigefyldte andet pas. Disse ID-dokumenter værdsættes af internationale forretningsmænd og VIP-rejsende, som ikke ønsker at spilde tid på at vente på, at et visum bliver udstedt af konsulatet.

Bemærk , at status som statsborger i en vestlig stat byder på meget mere end blot grænseoverskridende rejser . Faktisk er dette måden at overvinde restriktioner pålagt af dit hjemland, udvide forretningsmuligheder, modtage bedre uddannelse og opbygge en karriere på en mere effektiv måde. Vestligt statsborgerskab forenkler også åbningen af ​​bankkonti, investerings- og skatteplanlægning og giver dig mulighed for at beskytte dine aktiver og sikre, at dine kære er i sikkerhed.

Du kan få et andet pas i løbet af halvanden måned, hvis du accepterer at bruge et rimeligt beløb på det. For eksempel er den mindste donation, der kræves fra en deltager i Caribien-programmet, $100.000. Desuden bliver de økonomiske forhold for caribiske muligheder mere og mere attraktive på grund af et højt konkurrenceniveau. Hvis du søger at få et identifikationsdokument fra et EU-land, skal du betale mere, da dets status er højere. Men prisen er ikke den eneste forskel.

Anyway, hvilken mulighed er bedre? Skal jeg få et caribisk pas, et EU-dokument eller investere i et andet land, der tilbyder et statsborgerskab efter investeringsprogram? Nå, det ville være en fejl at give en generel anbefaling beregnet til at passe til alle. Vi er afhængige af en tilgang fra sag til sag og tager højde for hver enkelt kandidats evner og behov.

Der er en anden grund til den stadigt stigende kompleksitet af udvælgelsesproceduren: Værtslandene giver stadig mere favorable tilbud ved at ændre priser/frister/krav til dokumentpakker, hvilket øger listerne over visumfri jurisdiktioner.

Vil du forenkle processen med at finde den bedste løsning? Vi tilbyder opdateret information om de lande, der giver statsborgerskab ved investering!

Vestligt statsborgerskab ved investering: undgå fælder og faldgruber

Før vi fortsætter med at diskutere nationale statsborgerskab-for-investering-programmer, er vi nødt til at udstede et par advarsler. Da salget af nationale pas er en ret indbringende forretning, forsøger svindlere at få en del af kagen, som man kunne forvente. Dette er den første fare, man skal være opmærksom på.

For det andet, selvom det lykkes dig at undgå at falde i svindleres fælder, kan du stadig vælge den forkerte vej til udenlandsk statsborgerskab. Nogle lande, såsom Bulgarien, vil for eksempel tilbyde europæisk statsborgerskab til udenlandske investorer, som kan erhverves ganske lovligt. Sagen er, at Bulgarien og nogle få andre lande i Europa tilbyder lovligt ophold i bytte for investering, hvilket ikke svarer til fuldt statsborgerskab i landet.

Du skal således sikre dig, at det land, du overvejer, virkelig tilbyder en fuldgyldig statsborgerskab-for-investering-ordning. En sådan ordning skal opfylde følgende kriterier: 

 • For det første bør processen med at erhverve udenlandsk statsborgerskab være relativt hurtig . Som regel varer det kun i tre til seks måneder. Malta er dog en undtagelse, da det tager tolv måneder eller endda lidt mere at få dets statsborgerskab.
 • For det andet skal ordningen kommodificeres. Det betyder, at enhver person, der har penge nok til sin rådighed og en ren straffeattest, bør kunne ansøge om udenlandsk statsborgerskab ved investering. En skæv eller dårligt informeret immigrationsagent kan for eksempel reklamere for Østrig som et land, hvor du kan erhverve udenlandsk statsborgerskab. I virkeligheden kan østrigsk statsborgerskab dog kun gives til en udlænding for nogle “fremragende præstationer”. Dette er uden tvivl et sløret begreb, og hvad mere er, muligheden for at opnå østrigsk statsborgerskab afhænger i høj grad af de politiske forbindelser mellem Østrig og ansøgerens hjemland. Hvis disse relationer er anspændte, kan enhver præstation anses for ikke at være fremragende nok, og derfor vil enhver ansøgning fra en borger i et “uvenligt” land sandsynligvis blive afvist.
 • For det tredje skal det nationale statsborgerskab-for-investering-program være velstruktureret og styret af den tilsvarende lovgivning. Det betyder, at der skal være en national lov, der regulerer funktionen af ​​et sådant program, og vejen til statsborgerskab bør være meget klar. Medborgerskab-ved-investering-programmer drives på samme måde som et forretningsprojekt. Enhver jurisdiktion, der tilbyder en uigennemsigtig måde til sit statsborgerskab, bør falde uden for rammerne af dine interesser.  

Lad os nu sammenligne de nationale statsborgerskab-for-investering-programmer.

Medborgerskab ved investering i Grenada

Grenada statsborgerskab

I 2000’erne lukkede Grenada statsborgerskab ved investeringsprogram i Caribien, da det fulgte amerikanske anbefalinger i kølvandet på angrebene i New York i 2001. Men det caribiske land vendte tilbage til markedet et årti senere for at tilbyde et attraktivt produkt, der skulle drive konkurrenterne ud.

Hvis dine prioriteter omfatter hastighed og overkommelighed, er Grenada perfekt til dig. Udnyt dets upåklagelige omdømme, gunstige forhold, værdifulde fordele og unikke bonusser (ud over standarden visumfri Schengen):

 • Visumfrie besøg i Rusland og Kina
 • Retten til at få et amerikansk E-2 investeringsvisum (ikke tilgængeligt for ansøgere med et russisk, hviderussisk, kinesisk eller indisk identifikationsdokument)

Du kan blive statsborger i Grenada ved at give en donation på 150.000 US$ (hvis du er enlig ansøger) eller 200.000 US$ (hvis du søger om grenadisk statsborgerskab sammen med din ægtefælle), som ikke kan refunderes. Du kan også købe statsgodkendt fast ejendom, som du vil være berettiget til at sælge efter et par år – og du vil stadig beholde det grenadiske pas! Det mindste krævede investeringsbeløb i fast ejendom i Grenada er 220.000 USD (du får lov til at sælge ejendommen efter 5 års obligatorisk ejerskab, hvilket er en standard for verdensmarkedet for investeringspas).

Bemærk, at denne mulighed er den mest prestigefyldte i regionen ! I 2021 anerkendte repræsentanterne for USA’s regering (ambassadearbejdere i Barbados) Grenada-programmet som det bedste i Caribien med hensyn til effektivitet og grundig undersøgelse af ansøgere.

Dommen: Grenada er pengene værd. Især hvis du har brug for et pas, der tillader hyppige visumfrie besøg i Kina, Rusland og USA.

Statsborgerskab ved investering i Saint Kitts og Nevis

Særtilbud: du kan købe enhver boligejendomme (ikke nødvendigvis godkendt af regeringen) indtil 1. november 2022. Minimumsprisen er 400.000 USD.

Borgerskab i Nevis

St Kitts og Nevis var det første land i historien, der lancerede et nationalt statsborgerskab-for-investering-program tilbage i 1984. Andre caribiske stater, der nu tilbyder statsborgerskab-for-investeringsmuligheder, har simpelthen kopieret St. Kitts og Nevis-programmet, mens de har foretaget små ændringer til det. I øjeblikket tillader dette land at erhverve udenlandsk statsborgerskab på den hurtigste måde, og dette er dets ubestridelige fordel.  

Kravene til udenlandske statsborgere, der ønsker at blive statsborgere i St. Kitts og Nevis, har altid været helt klare 

 • køb af statsgodkendt fast ejendom i landet
 • at give en donation til den offentlige fond, som ikke kan inddrives

Hvis du beslutter dig for at give en donation, behøver du ikke vælge mellem flere stykker fast ejendom, som du kan investere i. På den anden side kan ejendommen videresælges til en højere pris og bruges som en kilde til passiv indtægt fra udlejning over de 5 års obligatoriske ejerskab. Du kan få dit pas ved at give en donation på $200.000, som ikke kan refunderes, eller ved at købe fast ejendom til en pris på $200.000.

Vigtigste fordele:

 • en fremskyndet ansøgningsprocedure, der gør det muligt at erhverve passet fra St Kitts og Nevis kun inden for 45-50 dage (selvfølgelig mod et ekstra gebyr)
 • Visumfri indrejse til Schengen-området, Storbritannien og Rusland
 • nul skat på personlig indkomst uanset hvor indkomsten kommer fra (gælder kun de skattemæssige beboere, der tilbringer mere end 6 måneder i ST. Kitts).

Dommen: Der var tidspunkter, hvor St. Kitts og Nevis var det eneste land i verden, der solgte sine pas til udlændinge. Fremkomsten af ​​flere konkurrenter påvirkede ikke populariteten af ​​det nationale statsborgerskab-for-investering-program så meget, som annulleringen af ​​de visumfri rejsearrangementer med Canada gjorde i 2014. De lokale myndigheder besluttede at sænke prisen i et forsøg på at kompensere for tabet og samtidig garanteret den størst mulige hastighed og enkelhed af procedurer. Interesseret i dette produkt? Kontakt os for nærmee information.

Statsborgerskab ved investering i Dominica

Statsborgerskab i Dominica

Dominicas pas kombinerer høj kvalitet og en rimelig pris! Ansøgere vil få det mest tilgængelige identifikationsdokument og drage fordel af standard Caribiske fordele.

Dominicas andet pas koster $100.000. Kun St. Lucia og Antigua tilbyder lige så billige muligheder for statsborgerskab-for-investering, som Dominica gør, mens alle andre lande i verden opkræver mere. Det dominikanske statsborgerskab-for-investering-program har dog kørt i en længere periode siden 1990’erne. Hvad angår listen over lande, som statsborgere fra Dominica kan rejse ind uden visum, er den meget den samme som St Kitts og Nevis-listen, men den indeholder ikke Den Russiske Føderation. 

I september 2022 blev reglerne for ændring af personoplysninger efter opnåelse af statsborgerskab ved investering i Dominica strammet (fra nu af skal du have permanent ophold i landet i 2 år og være dets statsborger i mindst 5 år). Du kan ikke længere tilføje brødre/søstre til ansøgningen, og minimumsalderen for ægtefællens bedsteforældre/forældre, der skal tilføjes, blev forhøjet til 65 år.

Statsborgerskab ved investering i Saint Lucia

Borgerskab i Saint Lucia

St Lucian statsborgerskab-ved-investering-programmet er det nyeste i regionen. Oprindeligt var kravene til udlændinge, der ønskede at blive statsborgere i St. Lucia, ret hårde. Myndighederne krævede, at ansøgerens nettoformue ikke skulle være mindre end tre millioner dollars, og den årlige kvote for ansøgningerne blev fastsat til fem hundrede.

Øboerne opgav dog de alt for skrappe krav og sænkede det nødvendige donationsbeløb til 100.000 USD. St Lucian Government tillader også at investere i godkendt fast ejendom i landet, købe værdipapirer eller investere i et forretningsprojekt.

Du kan investere 500.000 USD (dobbelt så lidt indtil udgangen af ​​2020) i statsobligationer og holde dem i din besiddelse i fem år og dermed opnå et St Lucia-pas. Du kan også investere mindst 300.000 USD i fast ejendom for at blive statsborger i St. Lucia. Hvis du beslutter dig for at investere i et forretningsprojekt i landet, skal du indbringe mindst 3,5 millioner dollars og skabe mindst tre nye job. Derudover pålægger St Lucia mindre ekstra gebyrer for familieansøgere i forhold til andre lande.

Saint Lucia tilbyder med jævne mellemrum et nedsat pas. Kontakt venligst InternationalWealth direkte, hvis du vil vide, om der er nogle aktuelle tilbud til nedsatte priser!

Statsborgerskab ved investering i Antigua og Barbuda

Statsborgerskab i Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda lancerede sit statsborgerskab-for-investering-program i 2012. Det er det eneste land, der kræver, at nye borgere tilbringer fem dage på øerne i løbet af de første fem år, hvor de har deres pas. Dette er ikke et ekstravagant krav, da landet virkelig er smukt, og du kan fejre erhvervelsen af ​​dets pas ved at tilbringe din ferie på øerne. Investeringsmulighederne er som følger:

 • en ikke-returneringsbar donation på 100.000 USD
 • en donation på US$150 000 til fonden for University of the West Indies
 • en tilbagebetalt investering på 200.000 USD i fast ejendom i 5 år
 • en tilbagebetalt investering på 1.500.000 USD til forretning i landet. Der er dog en interessant fælles investeringsmulighed. Du kan kun sætte 400.000 USD i et forretningsprojekt, hvis du bliver en del af en gruppe investorer, som er parate til at foretage en fælles investering på 5.000.000 USD i dette projekt.

Ved at vælge en donation til University of the West Indies modtager en familie på 6 personer et sæt identifikationsdokumenter uden overbetalinger og et års studie på det relevante universitet for et af børnene. Med andre ord, hvis du leder efter det billigste statsborgerskab til en stor familie, skal du vælge Antigua.

Da parlamentsvalget i 2022 i Antigua nærmer sig, annoncerede den lokale opposition sin hensigt om at suspendere investeringsborgerskabsprogrammet og erstatte denne kilde til genopfyldning af statskassen og økonomisk kapitalisering med en formueskat. I betragtning af det mulige magtskifte i landet, anbefaler eksperterne, at man indsender en ansøgning hurtigt eller leder efter alternativer.

Statsborgerskab ved investering i Vanuatu

Statsborgerskab i Vanuatu

Vi skal også gøre dig opmærksom på statsborgerskab-for-investering-programmet, der drives af Stillehavsstaten Vanuatu. Den lokale ordning er unik ved muligheden for at erhverve et udenlandsk pas ved at investere en kryptovaluta i det (de digitale penge overføres gennem en hyret immigrationsagent). Vanuatu tilbyder udenlandske ansøgere til sit statsborgerskab den eneste mulighed: en donation, der ikke kan returneres til statsfonden. De samlede omkostninger ved at erhverve Vanuatu statsborgerskab er $145.000. Tidsrammen for erhvervelse af statsborgerskab er omkring to måneder. Fra august 2021 kan du betale i australske dollars, newzealandske dollars og yens.

Vanuatus pas giver visumfri adgang til EU-landene, Storbritannien, Irland og Den Russiske Føderation. En vigtig bonus er fraværet af personlig indkomstskat for skattemæssige beboere (på samme måde som Saint Kitts og Antigua).

Siden maj 2022 kan Vanuatu-borgere ikke komme ind i Schengen-området uden visum. Den visumfri ordning forventes tidligst at blive genoptaget i februar 2023.

Lad os nu forlade det eksotiske caribiske bassin såvel som det fjerne Stillehav og flytte til Europa, hvor der også kan findes nogle statsborgerskab-for-investeringsmuligheder.

Statsborgerskab ved investering i Montenegro

Borgerskab i Montenegro

I oktober 2019 blev der lanceret endnu et medborgerskab-for-investering-program i Europa. Vi taler om Montenegro, en officiel kandidat til EU-medlemskab. Der er ingen “rent” statsborgerskab ved investeringsmulighed tilgængelig. Du skal give en donation på €100.000 til udviklingsfonden og €100.000 direkte til statsbudgettet. Derudover kræves fem års kapitalinvestering i følgende aktiver:

 • Ejendom i et bjergrigt område — 250.000 €
 • Fast ejendom i hovedstadsregionen/kystzonerne — 350.000 €
 • Primær landbrugsproduktion — 2.000.000 € (+ skabelse af 10 arbejdspladser)
 • Træbearbejdning/fiskeri (herunder produktion af forarbejdede produkter af de relevante råvarer) — henholdsvis 4.000.000 €/3.500.000 € (+ skabelse af 20 arbejdspladser).

Ifølge de officielle meddelelser vil ansøgningerne ikke længere blive imødekommet fra 1. januar 2023. Listen over godkendte udviklingsprojekter (aktuel pr. 31.12.2021) er ikke genstand for udvidelse. I 2021 blev kandidatundersøgelsen yderligere strammet på grund af pres fra Europa-Kommissionen.

Montenegro er en værdig mulighed, der giver dig mulighed for at få et andet pas fra et EU-kandidatland til et overkommeligt gebyr. Det montenegrinske forslag ser endnu mere interessant ud i lyset af den nylige suspension af statsborgerskab af investeringsprogrammer i Cypern. Interesseret i dette produkt? 


Den Europæiske Union: Cypern (program suspenderet) / Malta

cypern og malta

I 2020 stoppede de cypriotiske og maltesiske myndigheder med at give EU-borgerskab ved investering. Malteserne genstartede ordningen i begyndelsen af ​​2022, mens cyprioterne annoncerede en længere suspension af det andet pasprogram på grund af en korruptionsskandale. 

Før pausen blev følgende betingelser foreslået:

Økonomisk statsborgerskab i Cypern blev givet for €2.200.000 (en donation på €200.000 + en investering på €500.000 i fast ejendom til evigt ejerskab + en investering på €1.500.000 i fast ejendom i 5 år ELLER €2.000.000 i virksomhed/værdipapirer). Registreringen blev gennemført inden for seks måneder.

Vil Cypern-programmet blive relanceret? Ingen ved. Betingelserne vil dog højst sandsynligt blive mere stringente (både med hensyn til pris og med hensyn til kandidatvurdering).

Hvad angår Malta, koster det andet pas og statsborgerskab ved investering nu fra €700.000 (ikke-refunderbar donation) + €80.000 for den 5-årige leje af bolig. Registreringen er gennemført inden for 3 år, men du kan fremskynde proceduren med 3 gange, hvis du øger det investerede beløb.

Mange velhavende mennesker formåede at opnå EU-borgerskab ved at investere ved at bruge de maltesiske og cypriotiske programmer, og mange flere ønskede at følge deres eksempel. Cyprioternes suspension af ansøgninger kom som en overraskelse. Men Malta er tilbage der for at nyde!

Interesseret i dette produkt? For flere detaljer Kontakt os.


Ønsker du at ansøge om EU-borgerskab ved investering? Du kan prøve Malta eller vente på, at det cypriotiske program bliver relanceret. Ellers anbefaler vi at ansøge om et andet investorpas i et andet land.

På den anden side er det nu muligt for udlændinge at erhverve portugisisk statsborgerskab ved at bevise eksistensen af ​​sefardiske jøder blandt deres forfædre. 

Lad os endelig overveje forslagene fra mellemøstlige jurisdiktioner…

Statsborgerskab ved investering i Tyrkiet

Tyrkiets statsborgerskab

Tyrkiet startede sit statsborgerskab-for-investering-program i januar 2017 i et forsøg på at genoprette den nationale økonomi: Den tyrkiske regering gav udenlandske investorer et tilbud om at “købe” Tyrkiets pas. Men dette tilbud blev kun givet til millionærer, da det mindst nødvendige investeringsbeløb var en million amerikanske dollars. Dette prisskilt gjorde det ikke muligt for det tyrkiske statsborgerskab-for-investering-program at blive en bestseller. 

Situationen ændrede sig dog i 2018, hvor priserne blev sat ned med 75 %. Antallet af støttemodtagere steg med titusindvis. Tyrkerne så, at produktet var i høj efterspørgsel og øgede tærsklen til $400.000 igen i juni 2022. Den aktuelle pris ser således ud (uanset den valgte mulighed, skal det erhvervede aktiv opbevares i en 3-årig periode) :

 • Investering på $400.000 i tyrkisk fast ejendom
 • Indskud på $500.000 i den autoriserede kapital i virksomheden/fonden/statsobligationer eller hos en tyrkisk bank
 • Giver beskæftigelse til 50 lokale arbejdere

I efteråret 2021 forbød tyrkerne ejendomssælgere, herunder udviklere, uafhængigt at vælge vurderingsmænd til at bekræfte værdien af ​​et aktiv erhvervet af en ansøger om statsborgerskab ved investering. For at bekæmpe kursmanipulation er alle vurderingsmænd i øjeblikket udpeget af staten. Du kan foretage investeringer i amerikanske dollars eller anden udenlandsk valuta (investeringer i tyrkiske lira blev forbudt i januar 2022).

Oprindeligt var det tyrkiske statsborgerskab-for-investering-program rettet mod indbyggere i arabiske lande, der ønskede at finde et nyt hjem i et islamisk land. Med ovennævnte prisnedsættelser kan programmet se attraktivt ud for folk fra andre dele af verden.

Vigtigt: I modsætning til Montenegro eller caribiske stater er der ingen grund til udelukkende at investere penge i de udviklingsprojekter, der er godkendt af myndighederne, når du erhverver statsborgerskab ved at købe fast ejendom.

Dommen: Statsborgerskab ved investering i Tyrkiet er en interessant mulighed, da du kan få et andet pas ved at købe fast ejendom med rabat (under hensyntagen til den fordelagtige lira-kurs). Det tyrkiske pas kan være en fin tilføjelse til din samling af udenlandske pas.

Interesseret i dette produkt? For flere detaljer Kontakt os.

Medborgerskab ved investering i Jordan

Statsborgerskab i Jordan

I februar 2018 sluttede Jordan sig til gruppen af ​​lande, der tilbyder deres statsborgerskab til udlændinge i bytte for investeringer. I lighed med Tyrkiets eksempel reducerede de jordanske myndigheder betydeligt de økonomiske krav til statsborgerskab ved at investere. Den aktuelle pris ser ud som følger (uanset den valgte mulighed skal aktivet opbevares i en 3-årig periode):

 • Indskud på $1.000.000 til en nulrentesats hos Central Bank of Jordan (CBJ)
 • Køb af statsobligationer for $1.000.000 til en rentesats fastsat af CBJ
 • Køb af værdipapirer for $1.000.000 fra den aktive investeringsportefølje
 • Investering $750.000 i en lille virksomhed

Investering på $1.500.000 i ny forretning i Ammans hovedstad/$1.000.000 andre steder (projektet skal skabe mindst 20 job i en treårig periode).

På trods af det betydelige nødvendige investeringsbeløb viser det jordanske statsborgerskab-for-investering-program sig at være ret populært. Investorer, der hovedsageligt kommer fra de muslimske nabostater, tiltrækkes af det brede udvalg af investeringsmuligheder og den høje hastighed af ansøgningsbehandlingen (det tager kun et par måneder at få statsborgerskab i Jordan). Således er der nu en peer-konkurrent til Tyrkiet, og det forventes, at det jordanske nationale statsborgerskab-for-investering-program vil vokse i popularitet.

Gratis konsultation med en ekspert og en mini-FAQ sektion for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning

Hvorfor dukker nationale statsborgerskab-for-investering-programmer op efter hinanden? Fordi efterspørgslen efter andet pas vokser. De seneste begivenheder i verden viser, at man aldrig kan være for forsigtig. Nødsituationer kan ske i ethvert land, og hvis du har et ekstra pas (eller to) at falde tilbage på, vil du føle dig meget mere sikker.

Dobbelt statsborgerskab åbner op for adskillige nye perspektiver. Du kan bruge dit udenlandske pas til at rejse, købe ejendom i forskellige lande, åbne konti i udenlandske banker eller flytte til det land, hvis pas du har købt.

Vi har listet alle levedygtige muligheder for at opnå udenlandsk statsborgerskab ved investering ovenfor. Hvilket land skal du vælge? Det er klart, at hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Caribiske stater tilbyder det mest overkommelige statsborgerskab ved investeringsmuligheder, mens Maltas pas simpelthen er fremragende til at rejse rundt om i verden. Du skal definere prioriteterne og vælge det land med andet statsborgerskab, der passer til dine mål bedre end andre gør.

Klaus Garde Nielsen vil med glæde hjælpe dig med at træffe det bedste valg og erhverve statsborgerskab i et af de lande, der er nævnt ovenfor. Ansøg venligst om en konsultation om sagen ved at skrive til kgn@kgn.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Ingen historik med afvisninger: Hvis vi ser en risiko for afvisning, informerer vi dig på forhånd.✔

Vi sætter ærligt deadlines baseret på omfattende praktisk erfaring.✔

Vi vælger det program, der passer bedst til en bestemt kunde eller familie.✔

Vi er afhængige af insider-data og fortæller dig om faldgruberne i hver specifik jurisdiktion (de kommer og går, så vi holder fingeren på pulsen).

Hvor kan jeg hurtigst opnå andet statsborgerskab?

Hvor kan jeg opnå det billigste udenlandske statsborgerskab ved investering?

Hvor kan jeg opnå andet statsborgerskab på den enkleste måde?