Nem og hurtig stiftelse af Engelsk Selskab

Nem og hurtig stiftelse af engelsk selskab
Nem og hurtig stiftelse af Engelsk SelskabHos KGN får du en personlig service. Når du skal have stiftet et Engelsk Selskab (Ltd, Limited), har vi har mulighed for at tilpasse løsningen præcist efter dine behov. Vores fokus er at sikre den bedste løsning til dig.
KGN er et engelsk selskab og dansk ejet og drevet og vores fokus er at betjene vores kunder på dansk og sikre, at vores kunder føler sig trygge og sikre i deres valg af løsning.
Vi tilbyder flere typer service løsninger, enten en aftale, hvor vi håndterer alle aspekter inden for driften af din virksomhedsløsning eller en enkel løsning, hvor vi etablerer et selskab og en bankkonto og derefter overdrager alt til dig. Du bestemmer selv, men lad os tale nærmere om dine ønsker.
 
Minimalt krav til kapital
Lav selskabsskat
Vedligeholdelsesomkostninger er lave
Engelsk ledelse
Virtuelt kontor
Hurtig selskabsregistrering
Etablering af eksport/international afdeling
Etablering at udviklingsselskab
Momsregistering
Faste priser på registrering af selskab i England
 
 
Fordele ved etablering af virksomhed i England
 
 
 
Minimal krav til kapital er ofte £1.00
Engelske selskaber kan oprettes med en aktiekapital på et ganske lille beløb, men en aktiekapital på £100 eller mindre er ganske almindeligt. Det er ikke nødvendigt at indbetale en aktiekapitalen forud for selskabets stiftelse.
 
Lav selskabsskat
Skattesatsen for engelske selskaber er i dag på 19%. Der tales om at sænke virksomhedernes beskatning yderligere, men det må tiden vise.
 
Lave omkostninger til vedligeholdelse
Engelske selskaber er væsentlig billigere at vedligeholde end selskaber i de fleste europæiske lande. Et mindre engelsk selskab har normalt ikke revisionspligt og det gælder også for en eventuel dansk filial af et engelsk selskab. Et Engelsk Limited selskab skal altid aflevere et årligt regnskab, dog kan et dormant regnskab afleveres hvis selskabet ikke er aktiv i en 12 måneders periode. Ring og hør nærmere.
 
Engelsk ledelse
KGN tilbyder vores kunders selskaber en direktør service i England. Vi udfører alle vigtige administrative opgaver og sikrer at offentlige instanser er korrekt informeret.
 
Virtuelt kontor
Som en del af vores servicepakke tilbyder vi behandling af post fra de britiske myndigheder og desuden tilbyder en virtual kontor løsning, der indbefatter håndtering af al korrespondance med kunder, leverandører og partnere. Vi kan oprette og håndtere et engelsk fastnet telefonnummer med viderestilling og andre services. Ring og hør nærmere.
 
Hurtig selskabsregistrering
Dit selskab registreres normalt inden for få timer efter det er bestilt og kan derved være aktive ganske hurtigt. Desuden giver der hurtig besked på om virksomhedens navn kan godkendes.
 
Etablering af eksport/international afdeling
Etablering af selskab i England giver direkte adgang til et meget stort marked og giver din virksomhed en start på et internationalt marked. Det engelske marked er for mange virksomheder det første skridt til en internationalisering og derefter kan der fokuseres på andre engelsktalende markeder.
 
Etablering af udviklingsselskab
Med et engelsk selskab får du stor mulighed for at udvikle nye forretninger og forretningsområder og stadig have fuldt fradrag for alle lønomkostninger. Desuden er der lavere og mere konkurrencedygtige lønninger og omkostninger ved driften af et engelsk selskab. 
 
Momsregistering
Det er først nødvendigt at momsregistrere virksomheden såfremt den årlige omsætning i England er på mere end £ 85.000. KGN kan hjælpe
med momsregistrering.
 
Fast pris på etablering af virksomhed i England
KGN tilbyder at oprette et Engelsk selskab for en fast pris for etablering af virksomhed i England og for at administrere det i 12 måneder. Etableringen indeholder videresendelse af post, ansøgning af tilhørende bankkonto i England, kontor adresse samt kontakt til revisor og eventuelt juridisk assistance. Efter 12 måneder håndteres den årlige administration af selskabet for en fast pris. 

Priser

 Basis-
pakke
Bank-
pakke
Moms-
pakke
Stiftelse og registrering af selskab (Ltd) 800800 800
Registered Office, 12 mdr. 20002000 2000
Company Secretary, 12 mdr. 25002500 2500
Indsendelse af Confirmation Statement, 12 mdr. 20002000 2000
Ajourføring af aktionærregister m.v., 12 mdr. 200020002000
Assistance med oprettelse af bankkonto 99959995
Assistance med UK momsregistrering   7500
Compliance Fee 30003000 3000
I ALT
Pakkerabat
PRIS I DANSKE KRONER
12300 
-2300
10000
22295
 -2295
20000
29795
 -3795
26000
Hvert følgende år  7500 7500 7500

Kontaktformular Dubai

Kontakt os pr. telefon +45 70231422, email kgn@kgn.dk eller nedenstående Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.