Home

OM KGN

KGN er en international virksomhed, der har specialiseret sig i:


Løsning af virksomhedsproblemer

Specialiseret virksomhedsrådgivning

Gennemførelse af kreditorordninger

Rekonstruktion af virksomheder

Økonomisk og finansiel rådgivning

Køb og salg af virksomheder

Fremskaffelse af lån og finansiering

Oprettelse af dansk og udenlandsk Erhvervskonto

Stiftelse af selskaber og forskellige juridiske enheder over hele verden, herunder fonde, trusts og partnerskaber

Vi hjælper også med at finde gode advokater og revisorer til din virksomhed.

KGN skiller sig ud takket være vores høje niveau af professionalisme og enestående service samt vores evne til at levere kunder skræddersyede løsninger til deres behov. Denne unikke evne skyldes virksomhedens dybdegående ekspertise inden for internationale forretningsregistreringspolitikker og vores professionelle medarbejders viden om international ret i de forskellige regioner i verden.

Vi fokuserer på høj kvalitet, effektive og kreative løsninger til at hjælpe med at etablere juridiske enheder over hele verden, mens vi koordinerer mellem forskellige typer aktiviteter, klientprofil, aktivitetsområde og yderligere faktorer.

KGN samarbejder med advokater og revisorer med stor erfaring i den internationale forretningsverden og forsyner klienter med nærværende og omfattende rådgivning.

Vision  Vi stræber efter at gøre alt bedre. Vi mener, at opfyldelsen af denne vision skal baseres på de allerhøjeste standarder for professionalisme, knowhow og levering af personaliserede tjenester, samtidig med at vi altid opretholder vores troværdighed og integritet, så vi kan producere de bedste økonomiske fordele for hver af vores kunder.

KGN bestræber sig på at hjælpe vore klienter med etablere virksomheder, samt med løsning af mangeartede virksomhedsproblemer, og udgøre en betydelig styrke indenfor det felt. For at gøre dette holder vi på nye standarder for ekspertise, professionalisme og omhyggelig opmærksomhed på detaljer.