Home

STIFTELSE AF OFFSHORESELSKABER – HURTIGSTE REGISTRERING AF SKATTEFRIE OFFSHORE SELSKABER OG OFFSHORE BANKKONTI


Jurisdiktionssammenligning


Kontakt os

Vores fokus

Vores hovedfokus er at levere førende offshore-løsninger leveret af et team af fagfolk med forskellig akademisk baggrund og ekspertise

Offshore selskabsdannelse

Vi leverer offshore-virksomhedsregistreringstjenester i Danmark, Cypern, Hong Kong, Singapore, Dubai, UAE, Bahamas, BVI, Belize, Caymanøerne, Dominica, Nevis, St. Vincent og Grenadinerne, Seychellerne og mange andre interessante jurisdiktioner rundt om i verden.

Premium bankkonti

Når vi har assisteret med stiftelse af offshore-selskaber, kan KGN åbne en virksomhedsbankkonto hos en af verdens førende detailbanker, herunder HSBC, Standard Chartered og Citibank.

International skatteplanlægning

Vores professionelle konsulenter er i stand til at opdage nye fordelagtige scenarier for skattereduktion for vores kunder, efterhånden som de bliver tilgængelige på tværs af jurisdiktioner.

HVORFOR VÆLGE KGN
TIL REGISTRERING AF OFFSHORE SELSKAB?

Erfaring siden 1996 | Største offshore-inkorporeringsudbyder på verdensplan | Bredt udvalg af jurisdiktioner | Verdensomspændende tilstedeværelse | Hurtigste stiftelses- og inkorporeringstjenester | Tusindvis af virksomheder registreret | Erfarent personale | Mest konkurrencedygtige priser på verdensplan | Maksimalt niveau af privatliv


FIND UD AF MERE

Om os

Velkommen til KGN – den førende udbyder inden for offshore virksomhedsdannelser, bank- og regnskabstjenester

Offshore selskabsdannelse

Siden 1996 har KGN tilbudt en bred vifte af løsninger og tjenester til at støtte kunder med deres verdensomspændende virksomheds-, bank- og investeringsbehov. KGN tilbyder stiftelse af offshore-selskaber og deres efterfølgende administration, registrerede agenttjenester, virtuelt kontor, nominerede direktører og nominerede aktionærer, sekretærservice, bankkonti introduktion, administrativ og skatterådgivning.

PROFESSIONEL TILGANG

TILFREDSE KUNDER

KONKURRENCEBEVÆRENDE PRISER

INTERESSERET I OFFSHORE-SELSKABET?

Hvad er et offshore-selskab?

Et offshore-selskab er en virksomhed, der er stiftet med det ene formål at have sine aktiviteter i et andet land end det, hvor det er registreret/hvor dets direktører er bosat/hvor de vigtigste interessenter og begunstigede er bosat. Et offshore-selskab kan også referere til en afdeling af en koncern, der benytter udenlandske producenter eller udenlandske forretningsserviceydelser som en del af sin driftsmåde. Selvom der er mange misforståelser om offshore-virksomheder, hvor mange tror, at disse er forbundet med ulovlige handelsaktiviteter, er dette ofte en falsk illusion. Faktisk er nogle af de største virksomheder i verden lovligt involveret i en eller anden form for offshore-operationer. Denne form for operationer er lovlige, så længe en virksomhed overholder reglerne i den relevante jurisdiktion. Et offshore-selskab opererer ud fra, at det kan agere selvstændigt uden strenge kvælende kontrolforanstaltninger.

Hvordan et offshore-selskab kan bruges

Køretøj til opstart

Hvis du er en nystartet virksomhed, der kører på et skostrengsbudget og derfor skal afskære budgetkrav. Ved at oprette et offshore-selskab kan en virksomhed reducere skatteforpligtelserne, sænke registreringsomkostningerne og reducere driftsomkostningerne.

Forretningsvækst

En skattefri enhed vil hjælpe din virksomhed med at vokse, hvis du ønsker at skjule de økonomiske oplysninger eller ønsker at skjule detaljerne om virksomhedens direktører og aktionærer.

En vej til at gå globalt og opbygge pålidelige forretningsrelationer

En anden nødvendighed for et offshore-selskab er, når du har til hensigt at blive global, eller du har en stor udenlandsk forbrugerbase. Når de fleste af dine kunder ikke er baseret i dit moderselskab, er det en god forretningsidé at registrere dig i det land, hvor de er baseret. Dette vil hjælpe dig med at opbygge troværdige forretningsforbindelser og etablere pålidelige forretningsforbindelser i lande, hvor du har egne interesser.

Går offshore for at beskytte dine forretningsinteresser

Hvis dit hjemland er politisk ustabilt, eller hvis regeringen har for mange begrænsninger på den type virksomhed, du har med at gøre. Der er stadig mange lande, som ikke støtter visse industrier fuldt ud. I så fald er det nødvendigt at registrere din virksomhed i et land, der understøtter alle dine forretningsaktiviteter. Dette giver en iværksætter mulighed for at drive en virksomhed på en nem måde ved at reducere afbrydelser fra myndighedernes side. Hvis dit moderland er politisk ustabilt, er det kun logisk, at du overvejer at tage offshore for at beskytte dine forretningsinteresser.

Offshore-virksomheder hjælper onlinevirksomheder med at forblive stabile

Hvis din virksomhed er en online-virksomhed, er det bedst, at du opretter den som et offshore-selskab. En online virksomhed er en virtuel virksomhed, der ikke er afhængig af geografisk placering. Der er derfor ingen logisk grund til at være begrænset til en enkelt geografisk placering, som er ufordelagtig for væksten i din virksomhed. Overvej at gøre din onlinevirksomhed til et offshore-selskab, så du kan opbygge indkomststrømme fra udlandet. Indkomststrømme fra udlandet er især nødvendige, når dit hjemland lider under voldsom inflation. En indkomststrøm fra en stærk udenlandsk valuta holder din onlineforretning relativt stabil.

Opsætning af skattefrit selskab for at skære ned på territoriale beskatningsomkostninger

At oprette et skattefrit selskab er praktisk, hvis din virksomhed begiver sig ud på nye markeder, der har øget territorial beskatning. Ved at registrere et datterselskab af din virksomhed i et sådant udenlandsk område kan du reducere omkostningerne til territorial beskatning og andre territoriale forretningsregler, som lande bruger til at beskytte lokale virksomheder. Ved at være registreret i den udenlandske destination, som du forsøger at begive dig ud i, viser du i bund og grund regeringen, at du er seriøs som investor. Det vil sikre, at du får en retfærdig behandling.

Kontakt os

Navn(Påkrævet)
Adresse