Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik afslører privatlivspraksis for KGN Services LTD, som er den eneste ejer af de oplysninger, der indsamles på dette websted. Vi vil ikke sælge, dele eller udleje disse oplysninger til andre på andre måder end det, der er angivet i denne erklæring

Fortrolighedspolitik. KGN forbeholder sig retten til at beholde alle beskeder modtaget fra individuelle kunder. De leverede oplysninger vil ikke blive misbrugt eller distribueret på nogen måde uden kundens tilladelse. Beskeder er kun beskyttet og tilgået i lovligt begrundede tilfælde og kun når det kræves af en statslig myndighed. Alle personlige detaljer og/eller oplysninger indsamlet af KGN er strengt fortrolige.

Dette websted tager alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugernes oplysninger, og vi bruger alle de forholdsregler, der er på plads for at passe på tab, misbrug og ændring af oplysningerne under vores ledelse. KGN tager sikkerheden af dine personlige oplysninger meget alvorligt. KGN-onlinetjenester beskytter dine personlige oplysninger under transit ved hjælp af kryptering såsom Transport Layer Security (TLS).

Endelig arbejder vi også med vores partnerorganisationer rundt om i verden, som på et tidspunkt kan håndtere personlige oplysninger indsamlet af os i løbet af vores forhold; hver tredjepartspartner har dog accepteret at opfylde vores standarder for privatliv, fortrolighed og sikkerhed.

Kontakt os

Navn(Påkrævet)
Adresse