Anonymt Kina UnionPay Multi-Currency-kort (USD/EUR)

Vi vil gerne tilbyde dig i dag et kraftfuldt økonomisk værktøj: et af de sidste tilbageværende ægte anonyme forudbetalte kreditkort derude. Det kan udstedes over hele verden næsten uden begrænsninger. Hvis du har brug for højere grænser, kan du blot bestille flere kort. Det er multi-valuta, så du kan gemme separate amerikanske dollar- og euro-saldi på kortet.

Du kan bruge dit anonyme forudbetalte kreditkort til at foretage POS-betalinger og hævninger i pengeautomater i over 180 lande verden over, og fungerer på China UnionPay-systemet, som i dag er større end både Visa og Mastercard med hensyn til den samlede betalingsværdi.

få et anonymt Union Pay betalingskort

Et forudbetalt kreditkort fungerer næsten på samme måde som et betalingskort. Du kan indlæse en saldo ved SWIFT-overførsel og derefter bruge kortet til at bruge den. Den største forskel mellem et forudbetalt kreditkort og et debetkort er simpelthen, at et forudbetalt kreditkort ikke er knyttet til en bankkonto – mens et betalingskort er det. Forudbetalte kreditkort giver derfor større privatliv og større sikkerhed, for hvis det forudbetalte kreditkort bliver stjålet eller kompromitteret, er det ikke knyttet til din bankkonto.

Disse kort kan genindlæses ved bankoverførsel med høje grænser. 

Hvorfor har jeg brug for et anonymt kort?

Big Brother overvåger dig! Men ved at bruge et forudbetalt anonymt kort, der ikke er knyttet til dine daglige bankkonti, gør du det sværere for nogen at spore dig. Plastkort er praktiske og sikre, et bedre alternativ til at medbringe kontanter. Dine data vil kun være kendt af kortudstederen. Dette er påkrævet af hensyn til overholdelse, men oplysningerne vil ikke blive afsløret, når du bruger det forudbetalte anonyme kort. Korttransaktionen behandles kun med kortnummer og pinkode.

Hvordan fungerer det anonyme kort (No-Name Card)?

Lad os definere de vigtigste funktioner, der gør kortet anonymt:

 • Dit navn er ikke trykt på kortet
 • Kortet er knyttet til din profil med betalingssystemet i et asiatisk land, og kun systemet har adgang til dine data
 • Betalingssystemet deler ikke automatisk nogen data med omverdenen. 
 • Når du bruger kortet i butikker, online, i pengeautomater, vises dit navn ikke i transaktionen. 

I dag er et anonymt forudbetalt kreditkort (eller et no-name card, som det nogle gange kaldes) den mest overkommelige måde at holde et højt niveau af persondatasikkerhed. 

Hvordan bruger jeg det anonyme UnionPay-kort?

Du kan bruge det anonyme forudbetalte kreditkort ligesom ethvert andet debet- eller kreditkort. Du kan fylde det op, bruge det til betalinger i butikker og online og hæve kontanter i pengeautomater.

Dette forudbetalte anonyme kort er multi-valuta. Du kan indlæse den med dollars eller euro. Men hvis du skal bruge eller hæve i en anden valuta, er det ikke noget problem. Konverteringsgebyret er kun 1 % pr. transaktion – meget lavere end de fleste kreditkort udstedt af banker.

Vigtige bemærkninger:

 • Kortet virker kun hos de forretninger, der accepterer China UnionPay-kort. China UnionPay-kort accepteres almindeligvis i mere end 180 lande, og listen bliver ved med at vokse. Du kan tjekke yderligere detaljer her .
 • Det er alles ansvar at overholde lokale krav om at angive deres indkomst, betale de relevante skatter og ikke overtræde love om hvidvaskning af penge.

China UnionPay anonyme forudbetalte kort: gebyrer og grænser

Kort typeUnionPay
BetalingsvalutaerMulti-valuta
Top-up valutaUSD / EUR / RMB / PHP
Top-up metodebankoverførsel

For at fylde kortet op, kan du overføre penge til Asien ved bankoverførsel og derefter omdirigere det til kortet. Herefter kan du trygt og anonymt bruge det, som det passer dig.

Type grænseBeløb
Max billetstørrelse$ 2,000
Max månedlig volumen$ 20,000
Max timeantal5 gange i timen
Max antal dage20 gange om dagen
Max kortbelastning pr. dag$9,000
Max kortbelastning om måneden$50,000
Maks. kort-til-kort beløb $2.000 pr. overførsel
Maks. POS-transaktion$2.000 om dagen
Type operationBetaling
Hævning af kontanter i hæveautomat$4.15
ATM saldo forespørgsel$2.75
POS terminalgebyr$1.25
Genindlæs kort4,00 USD eller 2,5 % (alt efter hvad der er højest)
Kort-til-kort overførsel$7.00
Månedligt gebyr$3.00

Hvordan får og aktiverer jeg mit anonyme UnionPay forudbetalte kreditkort?

Kortet bliver aktivt ved første indlæsning.

Her er den detaljerede beskrivelse af proceduren for at få dit anonyme UnionPay-kort:

 1. Send en e-mail til os på kgn@kgn.dk og lad os vide, hvor mange kort du vil bestille, og den nøjagtige leveringsadresse. Spørg om rabatter ved køb af mere end 2 kort. Inkluder et telefonnummer til kurerfirmaet.  Normalt sender vi med ekspresbud, men anbefalet post er også tilgængelig: det er en billigere og en lavere profil mulighed.
 2. Vi sender dig en faktura
 3. Når du har betalt din faktura, sender vi dine kort og sender dig sporingsnummeret. 
 4. Samtidig med at vi sender kortene ud, sender vi dig aktiverings- og indlæsningsinstruktioner på e-mail. Du skal være parat til at e-maile en kopi af dit pas og en nylig forbrugsregning sammen med en simpel underskrevet ansøgningsformular.

Vi vil gerne præcisere, at dine personoplysninger er nødvendige for, at betalingssystemet kan overholde loven. Disse data vil ikke blive sendt til nogen banker, pengeautomater, forretninger. Ingen andre end dig vil vide, hvor og hvordan du bruger dine penge.

 1. Aktivering er gennemført på 1-2 hverdage. Så snart du fylder dit kort op via SWIFT, bliver det aktivt, og du vil kunne bruge det.